Programa

Divendres 29/09
Sala d'actes
Poli 3
Aula de cos
Dissabte 30/09
Sala d'actes
Aula de cos
Sala d'actes
Poli 3
Aula de cos
Sala d'actes
Aula de cos
10:30
Workshop: Per a ser un bon dissenyador no n’hi ha prou amb saber dissenyar

En aquest workshop parlarem de disseny des de la perspectiva global del projecte, en el qual sovint dissenyar només és una part de la feina que cal fer. En aquest sentit els participants posaran en pràctica l’eina i la filosofia Manual Thinking amb l’objectiu de conèixer una manera diferent de treballar en tots els processos que impliquen desenvolupar un projecte de principi a final.

Jaume Mendieta
10:30
Portfolio Battle

No et perdis la batalla de l’any: un cara a cara on estudiants de diferents escoles podran demostrar el seu talent. Vota el que més t’agradi!

 

Vols ensenyar el teu portfoli? Apunta’t aquí!

12:30
Workshop: Google it, make it!

Res no pot aturar l’enginy i la creativitat a l’hora de solucionar un problema. Com podem treure partit de les noves eines, tecnologies i coneixement de la cultura Maker en l’àmbit del disseny i l’audiovisual? Arduino, sensors, motors, Impressió 3D…

Eduard Puertas
12:30
Batalla de galls: Tipografia vs Lettering vs Cal·ligrafia

Les lletres enganxen. És així. I tant va el “cántaro a la fuente”, que al final… el “cántaro” no sap si li agrada més dibuixar o escriure lletres. Doncs d’això va la cosa, de batallar sobre 3 mons relacionats i diferenciats entre si. Perquè ningú se senti com a gall en corral aliè!

Juanjez
Oriol Miró
Gina Serret
Arcangela Regis
14:00
A dinar!
16:00
Conversa: Errors, #algoqueconfesar

Sempre val la pena recordar les vegades que ens hem aixecat, en lloc de les caigudes sofertes. Aprenentatge passant pel tub, perquè fins a a el millor cantant li surten galls!

Lluc Massaguer
Xavier Alamany
Alba Serra
16:00
Workshop: Cal·ligrafia

Endinsa’t en el món de la cal·ligrafia amb el gran Keith Adams. Porta paper i pinzells, nosaltres ens encarreguem de la resta!

Keith Adams
18:00
Conversa: Food & Retail Design

Sabem que el menjar és un món. I el món d’organitzar i dissenyar els espais, els productes i les experiències on es consumeixen aliments abasta aspectes molt amplis. El nostre pa del dia serà el de parlar en termes de disseny de llum, música i temperatura ambiental. Que aprofiti!

Estanislau Puig
Laura Grau
Nacho Núñez
10:30
The Diseñuno: Esmorzar de disseny

Si existeixen els brunch i els afterworks, el “diseñuno” és la nostra pedra roseta. Dels creadors de “Fun with Flags”, presentem els imprescindibles “Esmorzars de disseny”.

12:30
Conversa: Gaming

Xerrarem sobre l’ús de tècniques i dinàmiques pròpies dels jocs en activitats no recreatives per aconseguir objectius concrets. Perquè jugant bé, mai es perd!

Eva María José
Carlos Díaz
Bernat López
Richard Hebert
12:30
Case studio

Deixa’t sorprendre per les curiositats i autocrítiques més intenses dels nostres ponents. 15 minuts de glòria per persona donen per a molta candela.

Lara Costafreda
Miquel Vila
14:00
A dinar!
16:00
Conversa: Audiobranding

Com a humans podem recordar un so durant anys que ens evoqui moments, llocs o emocions. Així el branding també treballa amb l’oïda per expressar el caràcter en menys del que canta un gall.

Jordi Dalmau
Dani Trujillo
Roderic Molins
Pau Hormigo
16:00
Conferència: Disseny i felicitat

El disseny incideix directament en la felicitat de les persones. Som els dissenyadors eines dels clients, o portadors de felicitat per als usuaris? Un mal disseny pot amargar el dia a qualsevol.

Alvaro Sobrino
18:00
Chicken Room: Start (me) up

Els termes startup i disseny haurien d’anar de la mà. Però… és així? Parlarem de la importància del disseny i la figura del dissenyador en aquest tipus d’empreses.

Yolanda Tarango
Cris Busquets
Marc Borràs
18:00
Conversa: Comunicació no visual

Quan un missatge aconsegueix moure pensaments i sentiments, els mitjans no gràfics comuniquen i dissenyen també un món a tot color. Perquè el disseny és molt arròs per a un sol pollastre!

Núria Casas
Jordi Robirosa
Ana Polo
Raul García Miró
20:00
Powered by PechaKucha: Creatus Dominus Vol. 4

Ponències a contrarellotge sota un format de 20 diapositives a 20 segons cadascuna. Quan parlem de ser creatius, no hi ha barreres ni límits per muntar un bon pollastre al ritme del disseny.

Daniel González
Quintí Casals
La Conseguidora
The Font Hunter
Arnau Garcia Hidalgo
Alejandro Moral
Estudi Caramba
Select date to see events.

 

  • Recorda que la majoria de les activitats se solapen, hauràs d’escollir entre la pastilla vermella o la blava 😉
  • Les activitats podran ser en català o en castellà, el ponent ho escollirà.
  • Els horaris, els speakers i l’ordre de les activitats podrien ser modificats sense previ avís. Són coses del directe!