Gràcies! :)

Gràcies! :)
3 octubre, 2017 gtermes

Després d’unes setmanes frenètiques i de dos dies sense parar, l’únic que podem dir és: GRÀCIES! Aquesta quarta edició de Creatus Dominus no hagués estat possible sense l’esforç de moltíssimes persones, partners i per suposat, vosaltres, els assistents.

Volem agraïr infinitament l’ajuda que ens han brindat totes les persones que han participat a la quarta edició de Creatus Dominus 2017. Als membres del staff que han vingut a donar-nos un cop de mà amb els accessos, muntatge, organització: Alba Piqué, Marga Dalmedo, Lea Daniel, Marcos Murillo, Sara Castro, Oriol Martorell, Daniel Muñoz, Carol Sánchez i Santi Salas. Als nostres fotògrafs Emma Estecha, Martí Casanellas, Ginés Peregrín i Silvia Vallhonrat. Al Ferran Parés i al Gus Arens per la cobertura audiovisual. Al Sergi Carrasco i l’Oscar Díez pel seu graffiti. A l’equip directiu de l’Escola d’Art i Disseny de Sant CugatEva Virgili, Silvia López, Anna Bascu, Cristina Subirats, a més de tots els professors que han participat. Als membres de la Casa de Cultura que han fet possible que tot passés tal com havia de passar, sobretot a l’ajuda inestimable d’en Marc Quévy. Al Sergio Catalán i al José M. Sánchez d’Estudi Caramba per la seva implicació, il·lusió, bon rotllo i feina impecable que han fet durant tot l’any. Una altre vegada a Estudi Caramba pel spot que van parir junt amb l’Albert Planas, l’Alejandro Moral i el Konvent.zero. A les nostres Macho Estudio (Silvia Arenas i Blanca Castillo) per portar les xarxes socials com només elles ho saben fer. I no podem oblidar qui ens ha soportat i ajudat en tot el que han pogut: David García, Jorge Blanco, Luís Resco i Roberto Cabrera.

També a totes les marques que ens han donat suport amb materials i comunicació: Moritz, Packstudio, ImprimeYa, PechaKucha, Appart810, WPML, iGuzzini i The Hub. Sense oblidar-nos, òbviament, de l’Ajuntament de Sant Cugat, Casa de Cultura, l’Escola d’Art i Disseny de Sant Cugat, Yuzz i Sant Cugat Actiu, els puntals del projecte. Gràcies també als mitjans que ens han recolzat, com el nostre media partner oficial Gràffica.

Per últim però no menys important, volem agraïr als speakers i a tots aquells que van decidir acostar-se a Sant Cugat a veure què passava a Creatus Dominus 2017 🙂

Podeu veure totes les fotografies de l’esdeveniment al nostre Facebook així com les conferències, converses, etc. senceres al nostre canal de YouTube. Segueix-nos a Facebook i Twitter per veure-ho tot tan aviat com ho publiquem 😉

Martí, Alba, Pau, Cris, Jaume i Gal·la