Què passa dissabte a Creatus Dominus?

Què passa dissabte a Creatus Dominus?
13 setembre, 2016 Jorge Blanco

La veritat és que hi ha de tot. Si no trobes res que t’interessi, sincerament deus haver-te equivocat de professió. Durant tot el dia hi haurà a fora el Chicken Alley, on trobaràs projectes de tota mena, i també l’ÚNICS Fashion Market. Però anem per parts 🙂

Matí

Podràs aprendre com construir eficientment sistemes responsive que puguis reutilitzar, a explotar YouTube i convertir-te en senyor (o senyora) d’aquest mitjà… o a fer anar correctament el món del color amb Pantone. Que no és moco de pavo. O de pollo.

Descobriràs com presentar bé per defensar les teves idees i projectes, com optimitzar el teu procés de treball i usabilitat (i de passada, perdre menys temps), o com convertir les dades en experiències amb Domestic Data Streamers.

Tarda

Hem preparat una conversa en la que debatrem quin és el poder del disseny i la creativitat (ètica, estètica i revolució), una conferència en la que descobriràs que t’expliques de p*ta pena (però t’explicarem com arreglar-ho) i una sessió de portfolis en la que diferents estudis de disseny t’ensenyaran els seus treballs i t’explicaran al detall com els van desenvolupar.

Saps què és un influencer? T’hem portat als millors per a que puguis aprendre d’ells, a emprenedors i startups que t’explicaran com han desenvolupat les seves idees i, per últim, aprendràs el Sant Grial: com cobrar per les teves idees. Casiná.

El gran final

Ens és igual si ja has assistit a algun PechaKucha a alguna altra ciutat. Els de Creatus Dominus són únics i si te’ls perds, no sabràs de què parlar els propers dies. Tots els nostres speakers aconseguiran sorprendre’t, emocionar-te, divertir-te… i no voldràs que s’acabi mai aquesta bogeria.

T’hi apuntes?

I tot això que has llegit, és, a sobre, gratuït. De veritat de la bona. Si t’atrau, apuntat ara a Eventbrite, abans de que s’esgotin les entrades!