Un divendres a Creatus Dominus

Un divendres a Creatus Dominus
12 setembre, 2016 Jorge Blanco

El divendres és l’últim dia de la setmana però… també és el primer de la tercera edició del festival!

Durant tot el dia hi haurà activitats relacionades amb la temàtica que hem escollit aquest any, la ciència ficció, font d’inspiració constante i origen de molts videojocs, il·lustracions i creacions artístiques.

Ja pots anar-te preparant, perquè ve molt carregat:

Matí

Comencem amb una conversa sobre la ciència ficció amb convidats de talla nacional, un workshop d’il·lustració i un altra per aprendre i entendre l’impressió 3D.

Tarda

Després de dinar podràs disfrutar d’una altra conversa, aquest cop sobre el món fantàstic (i podràs descobrir l’esperit del pollastre del passat, o del present, o del futur), un workshop per aprendre Sketch i el nostre clàssic Chicken Room, amb emprenedors i startups que t’explicaran els seus trucs.

Per últim, però no menys important, una increïble conferència de la mà de Carlo Frabetti, un workshop per a què aprenguis com gestionar la teva marca a Internet (no és tan fàcil com sembla) i una conversa on diferents emprenedors explicaran com la van liar parda i es van carregar, sense voler, els seus projectes. No està mai de més aprendre dels errors dels altres per no cometre’ls 😉

Inscriu-te gratuïtament

I tot això, a més, és gratis. No hi ha cap tipus de trampa. Si t’agrada el que has llegit, apunta’t ja a Eventbrite abans de que et quedis sense entrades! 😉