Ponents

Aquests són els ponents confirmats fins ara pel Creatus Dominus V:

Raul Aguilera - Creatus Dominus

Raul Aguilera

Size fetish artist i il·lustrador per encàrrec que realitza treballs dins de les sub-branques de la pornografia il·lustrada, desde Hentai a Macrophilia. Això sí, tot amb estil anime.

 

Oscar Arenas - Creatus Dominus

Oscar Arenas

Copy i professor de creativitat de dia, arqueòleg de tonteries de nit. És expert a nivell mundial en descubrir fets inútils a la xarxa… i després reciclar-los per a campanyes, xerrades o “batalletes” de bar. Sempre saluda.

 

Cruz Barón - Creatus Dominus

Cruz Barón

És grafòloga, Pèrit Cal·lígraf judicial i professora i t’ajudarà a comprendre en profunditat què transmeten les tipografies.

 

Marta Bellvehí - Creatus Dominus

Marta Bellvehí

Il·lustradora nascuda a Palamós i resident a Barcelona. Moltes de les seves feines estan relacionades amb projectes culturals: portades de llibres, murals, cartells per a festivals, video-art, etc. També dóna tallers de dibuix i creativitat i li apassiona l’escriptura i el teatre.

 

Joan Boluda - Creatus Dominus

Joan Boluda

Professor i expert en màrqueting online, té un podcast, una plataforma de cursos, un canal de YouTube… i estarà a Creatus Dominus per ajudar-te a promocionar-te. Nosaltres no ens el perdrem 😉

 

Cris Busquets - Creatus Dominus

Cris Busquets

Dissenyadora especialitzada en producte digital i branding. Ha creat uiFromMars, una plataforma on ensenya Sketch, UI y producte. A Creatus Dominus donarà una Masterclass de Sketch per a què aprenguis com dissenyar i prototipar una aplicació.

 

Luisa Castelli - Creatus Dominus

Luisa Castelli

Dissenyadora gràfica / creativa / una mica de tot a Postdata desde 2013. Micropoetisa i creadora de Usar y Tirar.
Exploradora compulsiva d’altres branques artístiques: pole dance, danza, shibari, art-terapia, modelatge, etc.

 

Alvar Fernández - Creatus Dominus

Alvar Fernández

D’hàbits dolents, però bones costums.

 

Anónimo García - Creatus Dominus

Anónimo García

Graduat en Disseny Gràfic a la London College of Communication i en Comunicació Audiovisual a la UOC, Anónimo García és modern però espanyol. Actualment és professor de comunicació digital a l’IED de Madrid, i és conestable de la revista ultrarracionalista Homo Velamine. Més a la seva web.

 

Lula Gómez - Creatus Dominus

Lula Gómez

És feminista, animadora de stop motion i co-directora de La Academia de la Animación. Desde la seva sèrie “Eres una Caca” proposa a les dones apropiar-se de l’humor per soportar la lluita diària contra el masclisme.

 

Jaume González - Creatus Dominus

Jaume González

Expert en marketing i gestió empresarial. Col·laborador a l’EAD Sant Cugat, ESN, Esart i ESIC. Sense un pèl de tonto.

 

Ralph Monty - Creatus Dominus

Ralph Monty

(Terrassa, 1994) Dissenyador gràfic i cineasta amateur premiat per la Generalitat. Va memoritzar abans els logotips de les cadenes de televisió que el nom dels seus pares.

 

David Martín - Creatus Dominus

David Martín

Té més de 10 anys d’experiència dissenyant productes digitals. Actualment és UX i Design Lead a Xtreamer. Dóna classes a la Universidad CEU San Pablo de Madrid i ha fundat dsgnrs.io.

 

Bogidar Mascareñas - Creatus Dominus

Bogidar Mascareñas

Dissenyador gràfic especialitzat en tipografia. Se centra en projectes de tipografia i lettering a mida, en alfabets llatins o àrabs. En 2016 es va graduar del màster ‘Type and Media’ a la KABK de l’Haia.

 

Dan Peisajovich - Creatus Dominus

Dan Peisajovich

Llicenciat en Publicitat i Comunicació Estratègica i pèl-roig natural, Dan va donar les seves primeres passes treballant a agències de publicitat argentines, a banda de ser professor a la Universidad de Buenos Aires. A Barcelona va treballar a Proximity i Pavlov abans de fundar Complot Escuela de Creativos.

 

Guillem Ramisa - Creatus Dominus

Guillem Ramisa

Compositor Digital i Artista CGI desde 2009. Ha treballat per clients de diferents països en publicitat i cinema. També ha treballat com a professor d’animació digital i processos de producció digital a escoles i plataformes online.

 

Motink Tattoo (Jonatan Arenas) - Creatus Dominus

Motink Tattoo

Motink Tattoo (Jonatan Arenas) és un estudi de tatuatges de Pallejà creat el 2017, especialitzat en tatuatges en blanc i negre realistes. Per a ells l’art del tatuatge no és una feina, sino un estil de vida.

 

Benja Villejas - Creatus Dominus

Benja Villejas

Escriptor, músic, il·lustrador, productor audiovisual i dissenyador gràfic. Forma part de la Navaja Suiza i La Perrera, a banda d’haver publicat dos llibres: ‘Huele como a espíritu postadolescente’ i ‘ELPASO, a punk story’.

 

Stay Weird - Creatus Dominus

Stay Weird

StayWeird és un estudi d’il·lustració i disseny format per LabRat i Javier Tierno. S’obren pas dibuixant monstres, coses cuquis i fanzines sense gràcia.

 

Emma Wildlight - Creatus Dominus

Emma Wildlight

Publicitària de professió i fotògrafa per naturalesa. Et mostrarà l’art de capturar moments robats i emmagatzemar-los en una càmara i a la teva memòria.