Únics Fashion Market

Únics Fashion Market
28 septiembre, 2016 Jorge Blanco

Aquests són els dissenyadors que participaran a l’Únics Fashion Market, el mercat de moda que aquest any també formarà part de Creatus Dominus i que compta amb la col·laboració d’ESDIEspaisMercantic, Lluís Salvador i Pinehouse.

Podràs veure’ls dissabte 8 d’octubre, d’11h a 19h, davant de la Casa de Cultura.

Cata Salamanca Joyas

Cata Salamanca - Creatus Dominus

 

Amb 12 anys d’experiència en el disseny i la producció, la seva dissenyadora decideix traslladar-se a Barcelona per donar un impulsa a la marca col·laborant amb mestres joiers amb dècades d’experiència, promovent el desenvolupament local de petits tallers artesanals i comercialitzant les seves peces a través d’una joieria online. Segueixen les tendències més actuals en accessoris de moda i dissenyen per a una dona actual i vanguardista. Cuiden els detalls des del seu disseny fins a la seva fabricació “Made in Barcelona” i per això treballen exclusivament amb or i plata de Llei.

Més informació: Facebook

Núria Serra Barcelona

Núria Serra - Creatus Dominus

 

Marca de ropa de dona, creada el 2013 a Barcelona. Oferieixen moda prêt‭-‬à‭-‬porter amb un concepte sport-lux molt actual. L’essència de les col·leccions es resumeix en tres pilars: comoditat, elegància i exclusivitat. Les seves propostes són peces fetes amb una matèria prima de primera qualitat i els seus dissenys són genuins i reproduïts en petita escala per mantenir-ne la seva exclusivitat.

Més informació: Web i Facebook

Lisa Coca

Lisa Coca - Creatus Dominus

 

Dissenyadora gràfica i il·lustradora de professió, Lisa Coca crea el 2012 la marca Lisa Coca Designs, destinada a la producció de peces tèxtils i complements. Il·lustra retrats de les ciutats o de qualsevol racó de món i els transforma en moda. Les seves il·lustracions s’estampen damunt de peces com ara samarretes, túniques, kimonos, mocadors… Tot confeccionat amb cura per proveïdors de proximitat. Made in Barcelona.

Més informació: Facebook

Bird Aprons

Bird Aprons - Creatus Dominus

 

Basen la seva feina en el concepte d’estar eco-presents. El concepte busca donar vida al que és tradicional d’una forma actual, recuperar de les runes valors duraders. Així “eco” fa referència tan a les veus que tornen com al concepte ecològic que poseeix la marca. La paraula “present” no és una exclamació actitudinal de: estic aquí!, també denota l’esperit fresc i actual de la marca sota la línia de viure l’ara. Compren matèries primes d’antics magatzems, fàbriques tancades i petites tendes de barri, és una reivindicació de l’enfoc comunitari. Adopten valors de sostenibilitat, amb una confecció slow feta a Barcelona, mètodes de confecció que vam aprendre de les nostres àvies, una forma artesanal on cada costura té un perquè.

Més informació: Web i Facebook

Carlotaoms

Carlotaoms - Creatus Dominus

 

CARLOTAOMS neix arran de la fusió de les dissenyadores Elisabet Carlota i Elisenda Oms. Ambdues amb caràcter emprenedor, idees fresques i amb la necessitat de donar resposta a les seves inquietuds creatives. Les peces CARLOTAOMS acompanyen als consumidors en el seu dia a dia, completant la seva personalitat i ajudant-los a crear i/o fomentar la pròpia identitat. La marca ofereix un producte de roba on el disseny de línies pures i l’estil urbà interactua amb la persona que la vesteix.

Més informació: Web i Facebook

Grape epic menswear

GRAPE epic menswear - Creatus Dominus

Som Grape, una marca de roba d’home amb dissenys impactants amb una bona barreja de teixits, estampats i formes. Els dissenys d’Escher són la nostra inspiració gràfica per la última col·lecció.

Més informació: Web

Marta Huerta

Marta Huerta - Creatus Dominus

Amant dels petits detalls i caràcter perfeccionista, en les seves col·leccions projecta la nova musa del segle XXI: contemporània, neutral, versàtil, amb un estil autèntic, confortable i natural, combinant la naturalitat amb un toc de color, l’elegància amb una pinzellada de sofisticació, la coqueteria amb un detall imprescindible.”Després de la paraula, la roba és un dels elements que proporciona més informació sobre cadascú”.

Més informació: Web i Facebook

Métiers et tissus

Métiers et Tissus - Creatus Dominus

M’agrada treballar les coses a mà, respectant les tècniques de tota la vida, experimentant amb diferents disciplines i materials. Utilitzar processos com la restauració, la pintura i la costura, pero donar forma a bolsos únics. Sempre que sigui possible reutilitzar, reciclar… i així contribuïr a la sostenibilitat.

Més informació: Web i Facebook

She’s eight

She's eight - Creatus Dominus

Disseny de petites col·leccions, totes peces úniques i fetes d’una a una.

Col·leccions d’alumnes

L’escola ESDI també tindrà el seu racó dins de l’Únics Fashion Market, amb col·leccions dels següents alumnes: Berta Navarro, David Maeso, Elena García-Arquimbau, Marina Grau, Míriam Ferré i Patricia Ruiz.