Team

  • Estudi Caramba

    Jove estudi creatiu de l’extraradi. Estudi Caramba posen la seva actitud i frescor als seus treballs i enfoquen els projectes amb una gran dosi alegria i bon rotllo però alhora professionalitat. Uns bons “jambicos” com ells es defineixen.

    Creatus Dominus 17
  • Raul García Miró

    Llicenciat en Comunicació Audiovisual per la Universitat Pompeu Fabra. Treballa al departament de Producció de programes de televisió de RTVE Catalunya.

    Creatus Dominus 17
  • Alba Serra

    Dissenyadora gràfica, especialista en editorial i gestió estratègica d’events corporatius. Professora de software aplicat al disseny editorial i tipogràfic a Esart. Es coneix fins i tot la 51a ombra de Grey.

    Creatus Dominus 17
  • Pau Hormigo

    Arquitecte, teclista i professional del disseny maker, especialitzat en tall làser i impressió 3d. Professor a Esart, usuari compulsiu de Spotify. “Nadie… me llama… gallina”.

    Creatus Dominus 17
  • Arcangela Regis

    Cursa estudis de fotografia i disseny gràfic a Barcelona, especialitzant-se en composició i impressió tipogràfica manual. El 2012 consolida el seu projecte Lauren Press, una impremta tipogràfica manual des d’on realitza encàrrecs així com projectes personals.

    Creatus Dominus 17
  • Roderic Molins

    Dissenyador gràfic format a Eina i al Politecnico di Milano. Fa 9 anys va entrar a formar part de l’equip creatiu de SUMMA Branding on actualment exerceix com a Director Creatiu de l’àrea corporativa, responsabilitzant-se de la conceptualització de projectes, així com de l’adreça i de la supervisió dels equips creatius. Paral·lelament ha format part del cos docent del Màster en Disseny de Branding i Packaging del centre universitari BAU de Barcelona.

    Creatus Dominus 17
  • Miquel Vila

    Si no fos pel graffiti, probablement ara parlaria ni escriuria aquestes coses. Cursant un Grau de Disseny a l’Escola EINA de Barcelona. Sense voler-ho, ha fusionat les seves dues passions —graffiti i disseny—, quedant resultant un portfoli que combina tipografia, il·lustració i lettering. Encarant, amb pànic, la sortida al món laboral.

    Creatus Dominus 17
  • Nacho Núñez

    Llicenciat en ADE per l’IQS, postgrau en e-commerce per l’ESIC i alhora cocteler professional i amant dels vins. Experiència prèvia en consultoria estratègica i en agències de publicitat com McCann o SCPF. Des del 2012 és cofundador i director executiu de Grupo Killfish SL, empresa d’hostaleria creadora de locals com La Burgueseria, Santa Gula o Can Gula. Alhora, és cofundador i director de Verbena Foodie Events, especialitzada en esdeveniments gastronòmics.

    Creatus Dominus 17
  • Alejandro Moral

    Fa molt temps… en una galàxia molt llunyana, a l’últim estel girant a la dreta després de passar la rotonda interestel·lar del cinturó d’Orió… Va néixer Alejandro Moral. Com va arribar a la terra… és una història molt llarga. Buscat per la policia intergalàctica per motius de difícil comprensió, va venir a la terra i al costat de 2 humans i un ós rentador van crear True Collective! Una organització que no para de créixer per combatre amb art les arpes intergalàctiques!

    Creatus Dominus 17
  • Laura Grau

    Periodista i publicitària. Actualment treballant al Grup de Comunicació Totmedia que edita mitjans com el TOT Sant Cugat, TOT Cerdanyola, TOT Rubí, elMon.cat, VIAempresa.cat, entre altres. Postgraus en Màrqueting Digital a EADA, en videoperiodisme a l’IDEC i de presentadors de TV a la Ramon Llull. Ha col·laborat en mitjans d’àmbit local com Cugat.cat, i d’altres de generals, Tv3, Barça TV i Rac1.

    Creatus Dominus 17