El que serà l’edició 2015

El que serà l’edició 2015
3 setembre, 2015 Jorge Blanco

Una mica més tard del que haguessim volgut, però ja estem llestos per presentar-vos l’edició 2015 de Creatus Dominus, que inclou alguns canvis respecte l’any anterior.

Aquest any us portem molt més disseny (com ens vau demanar), més activitats i més varietat, però amb exactament la mateixa filosofia: tot 100% gratuït.

Consulta el programa sencer i els speakers, però ja t’avancem que podras assistir a una conferència de Pedro Arilla, una masterclass d’Affinity Photo, una conversa amb herois d’internet, conferències i workshops sobre com vendre’t bé, etc.

Ah, i també venim amb regals: el nostre estimat partner Pantone donarà a tots els assistents un codi amb un 20% de descompte a la seva botiga online i Affinity sortejarà 10 llicències per a què us pugueu descarregar Affinity Photo de manera gratuita. A les converses podras disfrutar d’una bona Moritzgratis, al photocall podràs fer l’indi (o el gall) cortesia de Smile Totem… i molt més.

Segueix-nos a Facebook, Twitter i Instagram per no perdre’t res, perquè encara estem treballat per tancar més regals i activitats 😉

Així que ja ho veus… No chicken? No fun!