Frustratus Maximus, per Estudi 34

Frustratus Maximus, per Estudi 34
3 octubre, 2015 Jorge Blanco

No. No és que se’ns hagi anat l’olla i haguem rebatejat el festival. Frustratus Maximus és el nom de la campanya de l’edició d’aquest any, dissenyada per Estudi 34. Ells han estat els encarregats de conceptualitzar la idea, desenvolupar-la i produir-la, per a arribar al resultat que tots haureu vist a les nostres xarxes i fins i tot a la pròpia web.

El concepte

El seu origen radica en quelcom que hem sentit tots al dissenyar: la frustració. Frustració perquè no sabem de quina manera desenvolupar un projecte, perquè no se’ns ocurreix el concepte base, perquè la tecnologia se’ns gira en contra… i mil històries més. La frustració és l’emoció que ens obliga a millorar, a reconduir allò que ens bloqueja. Frustració i bloqueig apareixen massa sovint a l’entorn creatiu. És per això que com a creatius li donem la volta i busquem la seva part positiva. La frustració fa millors els nostres projectes i ens permet brillar.

I d’aquí la relació amb el nostre hashtag #NoChickenNoFunNo vens a Creatus Dominus? No disfrutaràs trabajando!

Les peces

Més enllà de la web i les xarxes socials, també tenim cartells -que és molt possible que hagis vist penjats a algun lloc-:

Creatus Dominus - CartelesCreatus Dominus - CartelesCreatus Dominus - CartelesCreatus Dominus - Carteles

I, com no podia ser d’una altra manera, un espot espectacular:

Coneixe’ls al Case Studio

Els nois d’Estudi 34 estaran el dissabte 10 al “Case Studio”, on t’explicaran com desenvolupen els projectes i les frustracions amb les que es troben al fer-ho. Si encara no t’hi has inscrit, recorda que pots fer-ho aquí 😉