I tancarem amb… Tape On Me!

I tancarem amb… Tape On Me!
9 setembre, 2015 Jorge Blanco

Creatus Dominus és només disseny? No! Durant tot el dissabte podràs estar als voltants de la Casa de Cultura donant voltes pel Mercat d’Idees i disfrutant dels continguts que t’oferirà Tape On Me. I a l’acabar el PechaKucha podràs sopar amb els foodtrucks i, de passada, disfrutar d’una sessió en directe.

Que què és Tape On Me? Ells mateixos t’ho expliquen:

Tape On Me és una pàgina web de música en streaming que combina l’essència de les antigues cintes de cassette amb una proposta en música alternativa poc coneguda, triada amb tota la cura del món i pensant en situacions o estats d’ànim determinats.

Teniu mal de cap perquè ahir vau sortir fins tard? Necessiteu música per a un viatge llarg en cotxe? Aquí trobareu de tot: des de música per a un dia de sol fins a cançons per a una tarda de pluja.

No us caldrà descarregar-vos cap programa ni fer res més que entrar al web, trobar una llista de reproducció adient al vostre estat d’ànim o a la circumstància que esteu vivint i… escoltar!

Aquest any tornem a fer el “Pollo” al festival Creatus Dominus, on podreu gaudir dels continguts de Tape On Me al llarg del dissabte i d’un Live session per finalitzar.