Descobreix Pantone Studio i converteix la realitat en un prisma de colors

Descobreix Pantone Studio i converteix la realitat en un prisma de colors
5 setembre, 2016 Jorge Blanco

Pantone té els seus orígens humils a una petita impremta de Nova Jersei (1962), desde la que va començar a créixer fins a convertir-se en la referència absoluta en el llenguatge del color. Les seves guies són conegudes mundialment i utilitzades per pràcticament qualsevol dissenyador per la seva feina diaria.

Però quan el teu target principal són dissenyadors offline i el món és cada cop més digital, has de començar a pensar en noves maneres de mantenir el teu negoci. Per aquest motiu neix Pantone Studio, l’aplicació que farà les delícies de qualsevol dissenyador, sigui del sector que sigui.

L’app: Pantone Studio

El gran objectiu de l’aplicació és posar en el ella tot el contingut i coneixements de Pantone, de manera que els tinguis a la teva butxaca en qualsevol moment. Hi trobaràs paletes, articles, guies… però anem per parts, que té molt més:

Amb Pantone Studio podras navegar entre milers de colors de 15 paletes diferents, descobrir-ne de noves, armonies i equivalències en altres referències, capturar colors amb la càmera del mòbil o fotografies que ja tinguis i crear les teves pròpies paletes, compartir-les a les xarxes socials…

Abans, tot això podia constar-te al voltant de 200-800€ però amb l’app, a més de poder utilitzar la versió gratuïta (amb funcions limitades), podràs tenir tot això per uns 55€/any.

Pantone Studio - Creatus Dominus
Pantone Studio - Creatus Dominus
Pantone Studio - Creatus Dominus

A què esperes per entrar a l’univers Pantone? Descarrega l’app aquí i comença a jugar!

Tens ganes de més?

Dissabte 8 d’octubre hem preparat la xerrada Pantone LAB, convidant als seu distribuïdor a Espanya, Marc Velázquez, que ens explicarà com gestionar de manera efectiva el color tenint en compte la comunicació amb clients, proveïdors i totes les variables de dispositius. Per la seva banda, Andrea Bravo complementarà la conferència amb una xerrada enfocada a la percepció visual i el color.

Aconsegueix aquí la teva entrada… gratis :)