Pollastre a la cervesa (Moritz)

Pollastre a la cervesa (Moritz)
4 octubre, 2015 Jorge Blanco

Creatus Dominus ens agraden les marques que són atrevides i que tenen molt clars els seus valors. És per això que aquest any comptem amb Moritz, una cervesa amb més de 150 anys d’història que està molt arrelada dins la cultura i societat catalana.

Si t’has inscrit a alguna de les dues converses que fem aquest any (dissenyador temerari i/o enxarxatspodràs disfrutar d’una cervesa Moritz by the face mentres escoltes els ponents i penses sobre què els vols preguntar 😉

Pollastre a la Moritz

Suposem que ja saps que el símbol del festival és un pollastre (bé, és un gall, però dir “gall a la Moritz” sona extrany) així que et deixem una recepta que d’un plat senzill i boníssim que esperem que provis… amb Moritz, òbviament:

  • Agafa una cassola i afegeix-hi una mica d’oli i espera a que s’escalfi. Després coloca-hi el pollastre, deixant-lo fins que quedi daurat. Mentres, esprem una llimona, treu les llavors i reserva.
  • Quan el pollastre estigui daurat, tira-hi el suc de llimona, afegeix una mica de caldo (o pastilla de caldo) i rega-ho amb la Moritz.
  • Després tapa la cassola i quan començi a bullir, baixa el foc al mínim i deixa coure uns 40 minuts (15 si utilitzes una olla exprés).
  • Que aprofiti! 😉